Prima pagină » Produse Dermaceutic » Balsam contur ochi age care Vagheggi

BALSAM CONTUR OCHI AGE CARE

 

VAGHEGGI INTENSE

15 ml

Cere ofertă

Cremă de ochi cu textură de balsam fin potrivit persoanelor cu vârsta de peste 30 de ani la apariția primelor semne de îmbătrânire, hidratează intens zona de sub ochi și o iluminează.

Balsamul mousse hrănește și regenerează zona ochilor, diminuând cearcănele și pungile suboculare. Protejează împotriva luminii albastre a dispozitivelor tehnologice și oferă hidratare intensă de până la 24 de h după aplicare. Formularea sa complexă dovedește efectele sale antioxidante și regeneratoare.

Extractul de apă de mare energizată are acțiune dublă: reduce pungile de sub ochi și ridurile.

  • Reducere imediată a pungilor de sub ochi cu până la 16%.

După 28 de zile:

  • Reducere cu până la 33% a pungilor de sub ochi.

Bujorul alb bogat în terpenoide și polifenoli, are proprietăți antioxidante și acționează pentru obținerea strălucirii și uniformității pielii.

  • Pielea este mai uniformă cu până la 31%
  • Crește luminozitatea cu până la 14%

Se aplică pe zona din jurul ochilor prin masaj circular în sensul drenajului limfatic zonal, fără a pune presiune pe zona de sub ochi. Se folosește zilnic seara și dimineața împreună cu celelalte produse de îngrijire din gama sa.

Apă, Ciclopentasiloxan, Triglicerid Caprilic / Capric, Glicerină, Propanediol, Stearat Gliceril, Carbonat Dicaprilil, Alcool Cetearil, Glucosid Cetearil, Prunus AmygdalusDulcis (Migdale dulce), Butyroshilampermidex Ulei vegetal, apă de mare, acetat de tocoferil, hialuronat de sodiu, algină hidrolizată, extract de semințe de cacao (cacao), fenoxietanol, HDI / trimetilol hexillactonă, polimer, poliacrilat de sodiu, dimeticonil-poliflor, sulfat de polietilat , Etilhexilglicerină, parfum (parfum), disodiu EDTA, hidroxid de sodiu, salicilat de benzil, zaharoză, limonen, BHA, BHT, acid citric, galant de propil.

*Nu conține parabeni, alcool, parafină

Completează-ți rutina de skincare cu

Cremă Ser River Intense

Vagheggi Intense

Crema de Fata Age Care

Vagheggi Intense

Mască de Noapte Smoothing

Vagheggi Intense