Prima pagină » Produse Dermaceutic » Cremă Contur Ochi 75.15 Vagheggi

CREMĂ CONTUR OCHI

 

75.15 Vagheggi

30 ml

Cere ofertă

Ser cu textură uleioasă, netezește imperfecțiunile estetice din jurul ochilor cu un efect de întinerire imediată. Potrivit persoanelor peste 30 de ani, la apariția primelor semne de îmbătrânire

Efect triplu: anti-rid, anti-umflare și anti-cearcăne.

Ser potrivit tenului cu tendință la îmbătrînire, cearcăne, riduri superficiale și profunde, destinat exclusiv îngrijirii zonei din jurul ochilor. Principiul activ obținut din cristalele de rășină Pistacia lentiscus, care caracterizează formulele din această linie, dezvăluie o nouă modalitate de combatere a îmbătrânirii. Proprietățile sale anti-aging ajută la restabilirea tinereții pielii.

Algele marine brune: Stimulează enzima care catalizează producția de noi antioxidanți, agenți calmanți și colagen. De asemenea, ajută la luminarea cearcănelor, reduce micro-ridurile și pungile din jurul ochilor, demonstrând o funcție anti-aging excepțională.

Polimer natural de Macadamia: Efect de lifting.

Este recomandată utilizarea  produsului dimineața și seara pe timp îndelungat pentru a combate semnele de îmbătrânire.

Utilizați împreună cu crema de zi, de noapte și uleiul prețios din gama sa pentru efecte maxime anti-aging.

Apă, Propanediol, Extract de semințe de Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci), Extract de Fucus Vesiculosus, Hialuronat de sodiu, Carboximetil Betaglucan de sodiu, Acetat de tocoferil, Gumă de Pistacia Lentisc (Mastic), Acid de sodiu, Fenoxietilacil 30 Polimer încrucișat de acrilat de alchil, hidroxid de sodiu, EDTA disodic, parfum (parfum), trigliceridă caprilică / caprică, hexilenglicol, caprilil glicol, gumă xantan, benzic salicilat, hexil cinamal, Linalool, cumarină, fluorfolop sintetic.

Completează-ți rutina de skincare cu

Crema de Zi cu Efect de Lifting

Vagheggi 75.15

Ulei De Față Prețios

Vagheggi 75.15

Cremă de Curățare

Vagheggi 75.15