Prima pagină » Produse Dermaceutic » Cremă de curățare Vagheggi 75.15

CREMĂ DE CURĂȚARE

 

VAGHEGGI 75.15

200 ml

Cere ofertă

Potrivită tuturor tipurilor de piele pentru o curățare profundă a tenului, îndepărtarea ușoară a machiajului rezistent și hidratarea tenului.

Acest produs deosebit al Gamei 75.15 Vagheggi pentru curățarea feței, gâtului și decolteului, este îmbogățit cu unt de Copoazú, ulei de florea pasiunii și ametist. Ideal pentru îndepărtarea impurităților de pe piele și a machiajului rezistent. Curăță delicat, lăsând pielea mătăsoasă și moale, învăluind-o într-un parfum subtil.

Se încălzește în palme puțin produs, se întinde pe toată suprafața pielii cu mișcări circulare și se clătește cu apă din abundență.

Acest produs se folosește la nevoie, dimineața și seara, înainte de rutina de îngrijire cu produse Vagheggi 75.15.

Apă, alcool Cetearyl, Benzoat de alchil C12-15, Palmitat de etilhexil, Propanediol, Glucosid Cetearyl, Trigliceridă Caprilică / Caprică, Ulei de semințe Edulis Passiflora, Teobroma Grandiflorum Butter, Hyaluronat de sodiu, Glicerfumerie , Etilhexilglicerina, Propilen Glicol, Sulfat Cetearyl Sulfat, Sulfat Lauryl Sulfat, Gluconat de sodiu, Gantă de Xantan, Acrilati / C10-30 Alchil Acrilat Crosspolimer, Fluorphlogopite sintetice, Benzil Salamilat, Quartzam, Sulfat, benzina Ionone alfa-izometilic, BHA, BHT, acid citric, galat de propil, tocoferol, CI 19140 (galben 5), CI 15985 (galben 6), CI 16035 (roșu 40), CI 42090 (albastru 1).

* nu conține parabeni, alcool, parafină

Completează-ți rutina de skincare cu

Ulei De Față Prețios

Vagheggi 75.15

Cremă Contur Ochi

75.15 Vagheggi

Stick Transparent Protecție Solară SPF 50

Vagheggi Summer Paradise