Prima pagină » Produse Dermaceutic » Cremă de Față Age Care Smoothing Intense Vagheggi

CREMĂDE FAȚĂ AGE CARE SMOOTHING

 

VAGHEGGI INTENSE

50 ml

Cere ofertă

Tratamentul facial zilnic anti-aging, care hidratează pielea și protejează tenul împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și a radicalilor liberi, pentru un aspect proaspăt, compact și redensificat.

Potrivită tuturor tipurilor de piele matură, pentru a combate procesul de îmbătrânire, pentru persoanele care își doresc să arate mai tinere și își  doresc să investească în longevitatea pielii.

Cremă pentru îngrijirea feței cu efect anti-aging ce oferă hidratare și relaxare pentru trăsăturile faciale. Redă strălucirea pielii și protejează împotriva stresului și radicalilor liberi. Echilibru perfect între natură și neuro-cosmetică pentru un ten revitalizat pe tot parcursul zilei.

Efect hidratant de 24 h după aplicare.

  • Apă marină energizată:
    Datorită unei microalge care declanșează un efect special de anti-poluare atmosferică, creează un scut invizibil pe suprafața pielii care apoi se răspândește în straturile profunde, captând și neutralizând poluanții.
  • Paeonia lactiflora:
    Bogată în terpenoizi și polifenoli, cu o acțiune anti-oxidantă, strălucitoare și de netezire a tenului.
  • Unt de Shea:
    Hrănește pielea și reface bariera hidrolipidică a pileii- efect de hidratare prelungit.

Utilizați zilnic pe întreaga față, gât și decolteu urmată de crema cu factor de protecție pentru a reduce ridurile existente și prevenție.

Tricliceridă acrilică, apă, trigliceridă caprilică / caprică, benzoat de alchil C12-15, etilhexanoat de cetearyl, glicerină, ulei de cocos nucifera (nucă de nucă de cocos), unt de semințe Shorea Stenoptera, alcool Cetearyl, cetearil glucoză, ciclopentasiloxan, cetil alcool, cetil alcool Maris Aqua / Sea Sea, Acetat de tocoferil, Algină hidrolizată, Hialuronat de sodiu, Carboximetil sodic Betaglucan, zaharoză, fenoxietanol, etilhexil metoxiacamat, dimeticonol, parfum (parfum), potasiu cetil-fosfolifat, clorhidrat de clorhidrat , EDTA disodic, O-Cymen-5-Ol, Dehidroacetat de sodiu, Hidroxid de sodiu, Salicilat de benzil, Limonen, BHA, BHT, Acid citric, Gallat de propil.

* nu conține parabeni, alcool, parafină

Completează-ți rutina de skincare cu

Mască de Noapte Smoothing

Vagheggi Intense

Balsam Contur de Ochi Age Care

Vagheggi Intense

Cremă Ser River Intense

Vagheggi Intense