Prima pagină » Produse Dermaceutic » Cremă față anti-aging spf50 Vagheggi

CREMĂ DE FAȚĂ ANTI-AGING SPF 50 +

 

 

Vagheggi Summer Paradise

 

50 ml

Cere ofertă

Cremă SPF 50+  anti-aging, potrivit tuturor tipurilor de ten, hidratează plăcut pielea fără a lăsa peliculă grasă sau lipicioasă pe piele.

Nu lasă peiliculă albă după aplicare.

Cremă SPF 50+  anti-aging, un produs pentru protecție solară profesională creat pentru combaterea foto-îmbătrânirii și a radicalilor liberi. Textura lejeră lasă pielea catifelată fără efect lucios, este rezistentă la apă și hidratează intens. Potrivită pentru utilizarea zilnică, nu încarcă tenul, se poate aplica fond de ten fără a afecta rezistența acestuia.

Este recomandată utilizarea produsului înainte cu 15 min de expunerea la soare pentru a combate semnele de îmbătrânire și petele hiperpigmentare.

Reaplicarea produsului pe parcursul zilei este esențială pentru o protecție corespunzătoare

Apă, Benzoat de alchil C12-15, Dioxid de titan, Carbonat de dicaprilil, Dietilamino hidroxibenzoil hexilbenzoat, glicerină, Bis-etiloxiloxifenol metoxifenil triazină, etilhexil triazonă, alcool behenilic, alcool cetilic, potasiu cetilic, alcool etilic, potasiu Hialuronat, Entada Phaseoloides Extract de scoarță / semințe, Acetat de tocoferil, Carboximetil Betaglucan de sodiu, Etilhexilglicerină, Parfum (Parfum), Gumă de Xantan, Alumină, Acid stearic, Acrilati / C10-30 Alchil Acrilat, Polimerol, Coulimen, Sodiu , Citronellol, Hexyl Cinnamal.

Nu conține alcool, parabeni, parafină.

Completează-ți rutina de skincare cu

ADVANCED CLEANSER

All in one cleanser

REGEN CEUTIC

Nourishing hydrating cream

TRIVITA C30

30% Vitamin C Serum