Prima pagină » Produse Dermaceutic » Cremă River Intense Vagheggi

CREMĂ LIFTING RIVER

 

VAGHEGGI INTENSE

50 ml

Cere ofertă

Potrivită tuturor tipurilor de piele matură,  combate ridurile și semnele îmbătrânirii premature cu un efect de de lifting instant și senzație imediată de prospețime. Este crema potrivită sub orice fond de ten sau SPF deorece nu încarcă deloc tenul, dar conferă un aspect întins și plăcut pielii.

Cremă de față cu efect de lifting și textură ultra-senzorială, care îți aduce împrospătarea dorită în fiecare clipă. Cu o emulsie asemenea unui gel instant, protejează și revitalizează pielea pe parcursul întregii zile, de asemenea este deosebit de potrivită persoanelor care caută produse lejere ce intră direct în piele și hidratează fără senzația de cremă pe față.

 • Laminaria hyperborea (alge marine)
  Previne și reduce fenomenul de neurodegradare, reactivează și consolidează sinteza colagenului și a elastinei și combate efectele nocive ale schimbărilor climatice asupra pielii.
 • Apa de mare energizată
  Are o acțiune specifică împotriva poluării atmosferice pentru a capta și neutraliza poluanții proprii vieții urbane prin crearea unui ecran de protecție invizibil pe suprafața pielii.
 • Cacao Theobroma
  O varietate specială și rară de cacao numită ” Criollo porcellana ”; acest ingredient activ crește elasticitatea pielii pentru a contracara efectele supraexpunerii la lumina albastră a dispozitivelor tehnologice, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și altele.
 • Extract de migdale dulci și acid hialuronic
  Acțiune hidratantă și netezitoare.

Se aplică pe față gât și decolteu seara, și dimineața, se masează până se absoarbe complet în piele. Pentru efecte maxime se recoamndă utilizarea sa pe timp ândelungat împreună cu celelalte produse de îngrijire din gama sa.

Apă, Benzoat de alchil C12-15, Propanediol, Ulei de Olus / Ulei vegetal, Pantenol, Allantoin, Acetat de tocoferil, Apă de mare, Prunus Amygdalus Dulcis (Migdale dulce) Extract de semințe, Carboximetil Betaglucan, Hialuronat de sodiu, Theobroma Extract de semințe de cacao), algă hidrolizată, acrilate / C10-30 Acrilat de crilpolimer, hidroxiacetofenonă, parfum (parfum), poliacrilat de sodiu, 1,2-hexanediol, glicol Capilil, dimeticone, dimeticone, sodiu-dimeticone Crosspolimer, ciclopentasiloxan, tridecet-6, salicilat de benzil, PEG / PPG-18/18 dimeticona, limonen, butilenglicol, silice, zaharoză.

* nu conține parabeni, alcool, parafină

Completează-ți rutina de skincare cu

Crema de Fata Age Care

Vagheggi Intense

Balsam Contur de Ochi Age Care

Vagheggi Intense

Mască de Noapte Smoothing

Vagheggi Intense