Prima pagină » Produse Dermaceutic » Ulei de față prețios Vagheggi 75.15

ULEI DE FAȚĂ PREȚIOS

 

VAGHEGGI 75.15

30 ml

Cere ofertă

Potrivit tuturor tipurilor de piele matură, pentru a combate procesul de îmbătrânire, pentru persoanele care își doresc să arate mai tinere și își  doresc să investească în longevitatea pielii.

Uleiul prețios, un must have pentru combaterea primelor semne de îmbătrânire, formula sa unica lasă pielea fină fără peliculă grasă.

Ulei de față hrănitor, pentru un ten radiant, relaxat, hidratat și mai tânăr. Picăturile Precious aduc strălucire pielii și hrănesc în profunzime țesutul, oferind o acțiune de umplere cu efect anti-aging.

Untul de Shea, în combinație cu uleiul de floarea pasiunii conferă uleiului o textură unică: bogată și densaă la atingere, dar fină și mătăsoasă pe piele. În plus uleiul de floarea pasiunii, bogat în Omega 6, are acțiune antioxidantă și hrănitoare la cele mai înalte niveluri, conferind pielii un efect mat și o catifelare absolută.

Este produsul cu concentrație maximă a extractului din rășină de Pistacia lentiscus. Rezultatul imediat este o piele densă, compactă și omogenă.

Se aplică 2-3 picături pe întreaga față seara și dimineața înainte de crema Vagheggi 75.15. Se recomanda aplicarea sa zilnică pe față și decolteu.

Unt de Shea, Benzoat de alchil C12-15, polisobuten hidrogenat, carbonat de dicaprilil, ciclopentasiloxan, trigliceridă caprilică / caprică, acetat de tocoferil, ulei de semințe de pasiflora Edulis, parfumic licențiu, pistacia Lentiscus (Mastic), parfumic , Hexil Cinnamal, BHA, BHT, Linalool, Coumarin, Alpha-Isometil Ionone, Citronellol, Acid Citric, Propil Gallate, Limonen.

*Nu conține parabeni, alcool, parafină

Completează-ți rutina de skincare cu

Cremă de Curățare

Vagheggi 75.15

Cremă Contur Ochi

75.15 Vagheggi

Crema de Zi cu Efect de Lifting

Vagheggi 75.15