Mezoterapie virtuală

Noi modalități de hidratare  în profunzime a tenui fără ace

Mezoterapie virtuală

Noi modalități de hidratare  în profunzime a tenui fără ace

Selenia In Deep- pentru o piele reîntinerită

O stimulare inovatoare a pielii folosind electroporația transdermală și foto-stimulare în spectru verde. Furnizarea simultană a acestor energii permite un răspuns biologic mai bun în comparație cu dispozitivele tradiționale de electroporație.

Foto-terapia stimulează procesul de regenerare naturală a pielii si conferă un efect de luminozitate acesteia.

Electroporația deschide microcanalele membranei celulare pentru a facilita introducerea activelor utilizate în timpul tratamentului.

Mezoterapia virtuală

Efect de skin booster

hidratează în profunzime și stimulează metabolismul celular

Foto-terapie

Lumina verde în spectru rece stimulează regenerarea epidermei

Procedură non-invazivă cu rezultate similare mezoterapiei injectabile

îmbunătățește funcțiile pielii prin ingredientele de mare calitate aplicate în timpul tratamentului

Tratamente IN DEEP

Vagheggi Intense

Potrivit tenului matur, oferă o soluție specifică anti-rid pentru conturul feței și al ochilor. De asemenea, protejează și combate îmbătrânirea pielii cauzată de factori de mediu și de obiceiurile moderne de viață. Un tratament care se poate face pe tot parcursul anului pentru a purifica pielea și a-i oferi un aspect proaspăt și relaxat.

Vagheggi Delay Infinity

Tratament profilactic anti-aging potrivit celor care doresc să prevină primele riduri într-un mod natural și eficient și pentru cei care doresc să-și mențină pielea tânără și netedă de la vârsta de 30 de ani, protejând-o pe termen lung.

Vagheggi Emozioni Plus

Emozioni Plus este o linie ideală pentru persoanele cu piele sensibilă, iritabilă, intolerantă sau care răspund hiperreactiv la stimuli datorită schimbărilor continue de mediu și a obiceiurilor de viață. Obiectivele ingredientelor Emozionii sunt  întărirea barierii pielii, protejarea capilarelor, controlul fenomenele oxidative și redarea bunăstarii pielii.

 

Selenia Diamant

Tratament intensiv profesional anti-aging, cu efecte de regenerare și strălucire pentru toate tipurile de piele.

Formulat special pentru a îndeplinii nevoile tenurilor pigmentate, lipsite de strălucire cu textură neuniformă. Ingredientele active au acțiune exfoliantă și de depigmentare asupra colorațiilor existente, inhibă melanogeneza, acțiune anti-aging pentru revitalizarea și tonifierea pielii, acțiune hidratantă și protectoare pentru menținerea luminozității și fermității. Un ritual intensiv, un adevărat concentrat de strălucire

 

 

MEZOTERAPIE VIRTUALĂ Preț
Selenia Indeep Diamond 500 lei
Vagheggi Delay Infinity 350 lei
Vagheggi Emozioni 300 lei
Vagheggi Intense 400 lei