HArmonyCA

NOUA tehnologie de lifting facial lichid cu dublă acțiune

HArmonyCA

NOUA tehnologie de lifting facial lichid cu dublă acțiune

Filler dermic hibrid– Acid Hialuronic și Hidroxiapatită de Calciu

 

HArmonyCa este un produs injectabil hibrid cu efect dublu, conţine două ingrediente active, hidroxiapatita de calciu şi acidul hialuronic   Acest produs injectabil are capacitatea de a îmbunătăţi major arhitectura pielii printr-un efect de lifting imediat, dat de acidul hialuronic, şi un efect de lifting susţinut, oferit de producţia de colagen stimulată de hidroxiapatita de calciu.

În timpul injectării Acidul Hialuronic ajunge în profunzimea pielii, unde are o acțiune de hidratare, umplere, redensificare și volumizare, care va oferi un efect de lifting vizibil imediat, de ten întinerit, mai luminos și piele fermă.  În schimb microsferele de hidroxiapatită de calciu formează o structură tridimensională poroasă, ce susține proliferarea fibroblastelor. Astfel efectul de lifting este imediat datorită acidului hialuronic și susținut prin formarea unei noi rețele de colagen prin hidroxiapatita de calciu.

 Numărul de ședințe se stabilește împreună cu medicul dermatolog în funcție de nevoile tenului dumneavostră.

Efecte

Umple liniile, ridurile și pliurile de la nivelul obrajilor
Redă volumul pierdut la nivelul feței
Stimulează producția de colagen
Rezultate de lungă durată
Rejuvenare avansată, fără modificarea trăsăturilor faciale
Efect de lifting natural
Produs biodisponibil și bioregenator
Crește nivelul de hidratare al pielii
Recomandări  

Injectarea se face pe parțile laterale ale feței, pentru efecte maxime recomandăm achiziționarea a doua fiole de produs.

Evitaţi exerciţiile fizice sau activităţile de intensitate ridicată, expunerea la soare, solarul, sauna sau piscina timp de 24 de ore.

Masaţi zonele tratate, cum vă indică medicul.

Este necesară aplicarea cremelor cu factor de protecție spf 50+, recomandarea noastră este să alegeți creme grase, reparatoare, cu remanență mare pe ten precum Kceutic spf 50+.

Reaplicarea spf-ului este necesara pe parcursul zilei pentru o protecție corespunzătoare.

HArmonyCa Preț
Injectabil 1 Ml 1700 lei