Mezoterapie injectabilă

Oferă-i tenului tău un boost de hidratare

MEZOTERAPIE
BENEFICII
RESTYLANE SKIN BOOSTER
MEZOTERAPIE SCALP
PREȚURI

Mezoterapie injectabilă

Boost de vitalitate pentru ten și scalp

MEZOTERAPIE
BENEFICII
RESTYLANE SKIN BOOSTER
MEZOTERAPIE SCALP
PREȚURI

Mezoterapia- un cocktail de vitamine pentru un plus de vitalitate

Mezoterapia facială injectabilă este un tratament medical minim-invaziv realizat cu ace fine prin care se introduce intradermic diferite substanțe hrănitoare. Acest cocktail de vitamine aduce un aport nutritiv necesar tegumentului, pentru ca celulele să reînceapă să producă colagen, elastină și glicozaminoglicani, tot odată stimuleaza microcirculația și redă hidratarea tenului.

Ingredientul principal din formula injectabilă este acidul hialuronic, acesta oferă un efect de umplere a linilor fine și redă stralucire pielii.

Mezoterapia este o procedură care necesită o serie de ședințe pentru rezultate de lungă durată, acesta se stabilește la consultația medicală după analiza tenului.

Produsul injectat se alege în funcție de nevoile tenului dumneavoastră la recomandarea medicului.

Beneficiile mezoterapiei

Netezește ridurile fine

Rehidratează straturile pielii din profunzime

Efect de umplere pentru cicatrici atrofice

Uniformizează textura tenului cu produsul de mezoterapie potrivit

Încetinește căderea părului și revitalizează scalpul

Obține un păr mai sănătos și mai des

Efect de hidratare de lungă durată

Stimulează celulele să producă glicozaminoglicani, colagen și elastină

Restylane Skin Booster

 

Acest booster pentru piele se diferențiază de restul mezoterapiilor prin densitatea și concentrația acidului hialuronic. Restylane Skin Booster îmbunătățește fermitatea, elasticitatea și strălucirea pielii într-un mod subtil, gradual și natural. Este tratamentul injectabil de elecție în estomparea cicatricilor postacnee sau a ridurilor faciale din treimea inferioară a feței. Microinjecțiile stimulează fibroblastele să producă mai mult acid hialuronic, colagen și elastină, ceea ce înseamnă că tratamentul are beneficii continue dincolo de durata efectivă a tratamentului. În urma injectării pielea este vizibil mai fermă, textura este îmbunătățită și aspectul este unul revigorant.

Acest Booster se recomandă și pentru diminuarea aspectului de mâini îmbătrănite, redă aspectul hidratat și plin.

Se recomandă trei tratamente la 4-6 săptămâni distanță, urmate de un tratament de întreținere o dată la 6 luni, aceasta poate să difere în funcție de particularitățile pacientului

Mezoterapie pentru scalp- tratează problemele căderii părului direct la țintă

 

Mezoterapia pentru păr utilizează substanţe vasodilatatoare, ce stimulează circulaţia sanguină la nivelul foliculilor piloşi care hrănesc firul de păr stimulând astfel regenerarea. Soluţia injectată poate conţine o gamă largă de minerale, vitamine, aminoacizi, acizi nucleici şi coenzime care pot fi adaptate la nevoile individuale ale fiecărui pacient.

În primele zile după procedură, se contraindică spălarea, vopsirea părului, cât și sauna sau activitățile fizice intense. Produsele de hairstyling pot fi folosite după cel puțin două zile de la efectuarea procedurii.

MEZOTERAPIE Preț
Mezoterapie + Derma Pen 4 700 lei
Mezoterapie Filorga 700 lei
Mezoterapie Restylane 900 lei
Mezoterapie Scalp Haircare 500 lei
Mezoterapie Skinko E 500 lei
Programează-te acum!