Plasmage by Brera

Soluția ta pentru tratarea pielii în exces a pleopelor non-chirurgical

Plasmage by Brera

Soluția ta pentru tratarea pielii în exces a pleopelor non-chirurgical

Plasmage- instrument medical dermato-estetic non-invaziv generator de plasmă

PLASMAGE Brera este un dispozitiv medical conceput pentru microchirurgia non-invazivă, acesta este capabil să genereze plasmă printr-o descărcare electrică ce începe din vârful aplicatorului atunci când este apropiat suficient de piele fără ca acesta sa o atingă. Astfel se crează controlat microleziuni care în procesul de vindecare vor strânge pielea din jur, pentru un efect de lifting.

Plasmage este recunoscut pentru tratarea pielii în exces a pleoapelor, non-chirurgical. Această tehnică are o mulțime de avanatje față de chirurgia clasică printre care se numără

☑Nu necesită incizii sau tăieturi ale pielii. Acest lucru face procedura mai puțin riscantă și mai puțin dureroasă decât procedurile chirurgicale tradiționale.

☑Majoritatea persoanelor se pot întoarce la activitățile de zi cu zi imediat după procedură, timpul de repaus necesar pentru recuperare fiind minim.

☑Procedura poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pacientului, ceea ce o face eficientă pentru o gamă largă de probleme ale pielii.

☑Rezultate imediate, pielea este mai întinsă și mai netedă imediat după procedură.

☑Nu necesită anestezie generală

☑Rezultate cu aspect natural: Plasmage oferă rezultate cu aspect natural, deoarece vaporizează doar stratul superior al pielii, nu îndepărtează și nu adaugă țesut.

Blefarolpastie non-chirurgicală

Îndepărtează excesul de piele a pleoapei căzute

Netezește pielea din jururl ochiilor

Efect de piele întinsă fără chirurgie sau botox

Îndepărtează xantelasmele

Vindecare rapidă, aspect estetic îmbunătățit

Îndepărtează nevii dermali și papiloamele fără cicatrici

Procedeu simplu de vaporizare a excrescențelor pielii fără incizie

Recuperare după Plasamge

 

Cea mai simplă metodă de eliminare a pielii pleopelor în exces, Plasmage, necesită o perioadă scurta de recuperare, maxim 7 zile.

Procedura se efectuează sub anestezie locală de către medic, pe suprafață tratată se aplică cremă anestezică timp de 30 de minute.

Post plasmage, la nivelul pielii se pot observa micro leziuni asemănătoare unor arsuri punctiforme.

Îngrijirea constă în igienizarea blândă a pielii, aplicarea de comprese sterile îmbibate în ser fiziologic și aplicarea de creme conform recomandării medicului.

Crustele nu se îndepărtează prin exfoliere, se lasă să cadă singure în procesul de vindecare 3-4 zile post tratament. Zona va rămâne roșie în următoarele 10 zile, după ce crustele cad se poate aplica machiaj corector deși nu este recomandat.

Este obligatorie aplicarea de creme cu SPF 50+ pentru a evita hiperpigmenatarea post-inflamatorie, recomandarea noastră este să alegeți o cremă cu spf reparatoare precum Kceutic

PLASMAGE BY BRERA Preț
Plasmage Blefaroplatie pleoape superior sau inferior 900 lei
Plasmage Blefaroplastie Totală 1600 lei
Plasmage Blefaroplastie Totală + Riduri Ochi 2500 lei
Plasmage Papilom/leziune 60 lei
Plasmage Riduri Ochi 900 lei
Plasmage Xantelasma/leziune 220 lei