Profhilo

Acid hialuronic Biostimulator Bioremodelator Biocompatibil

PROFHILO
INDICAȚIE
RECOMANDĂRI
PREȚURI

Profhilo

Acid hialuronic Biostimulator Bioremodelator Biocompatibil

PROFHILO
INDICAȚIE
RECOMANDĂRI
PREȚURI

PROFHILO Remodelarea țesutului lax cu acid hialuronic

Fibrele de elastină și colagen își pierd din elasticitate și calitate în procesul fiziologic de îmbătrânire, determinând laxitate facială, riduri verticale pe părțile laterale ale feței și diminuarea calității integrale a pielii.

Profhilo prezintă o tehnologie brevetată de injectare cu acid hialuronic de concentrație foarte mare, în cantitate de 2 ml în puncte strategice pentru remodelarea și ridicarea trăsăturilor.

Denumit și lifting facial lichid, Profhilo, este recomandat tuturor vârstelor fiind un acid hialuronic biocompatibil și biostimulator, astfel încetinește apariția ridurilor și redă hidratareaa pielii din profunzime.

INDICAȚII PROFHILO

Laxitate facială
Pierdera volumului feței
Laxitatea pielii gâtului
Laxitatea pielii corpului
Rezultate înainte și după tratamentul injectabil Profhilo

Recomandări

Ce face Profhilo să aibe rezulate atât de spectaculoase este tehnica de injectare în 5 puncte strategice, de maximă mobilitate, pe fiecare parte a feței, astfel acidul se dispune natural în zonele de maximă nevoie.

Schema de tratament completă este de 3 injectări consecutive, primele două injectări se fac la 1 lună distanță, iar ultima injectare se face după 3 luni de la prima injectare.

Este importatnt de notat faptul că această schemă poate să difere în funcție de caracteristicile pacientului. Rezultatele sunt vizibile după prima injectare și au remanență de până la 1 an în funcție de stilul de viață al pacientului.

Profhilo Preț
Injectare Profhilo față 1500 lei
Injectare Profhilo gât 1500 lei
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE