Rejuvenarea pielii cu laser CO2

Standardul de aur pentru reîntinerire

Rejuvenarea pielii cu laser CO2

Standardul de aur pentru reîntinerire

SmartXide Punto rezultatul a decenii de experiență de la pionierul laserelor CO2.

 

Datorită tradiției sale îndelungate în producția de lasere CO2, SmartXide Punto este cea mai recentă evoluție a sistemelor laser CO2 de la DEKA, oferind utilizatorilor niveluri maxime de eficacitate și posibilități de tratament pentru orice afecțiune a pielii.

Tehnologia Pulse Shape Design (PSD) de pe SmarXide Punto permite personalizarea impulsurilor laser fracționate cu forme variabile ale impulsului, duratei, energiei și puterii de vârf pentru a satisface orice cerință de tratament, oferind rezultate excelente.

Rejuvenare facială totală -netezește chiar și ridurile adânci
Reduce aspectul cicatricilor postacneice atrofice indiferent de vechimea lor
Rejuvenează pielea gâtului prin performanța sa unică de modulare a impulsului laser
Tratează pielea îmbătrânită din jurul ochilor
Ameliorează aspectul vergeturilor albe

Cum funcționează?

 

Expunerea la soare, procesele de foto- și crono-îmbătrânire contribuie la o deteriorare a pielii care implică structura, funcția și aspectul acesteia, tot odată tenurile acneice suferă leziuni multiple cu modificări ale tegumentului în perioad de vindecare. Rejuvenarea cu laser CO2 a fost întotdeauna considerată prima alegere de tratament pentru liniile fine, cicatriciile post acnee, ridurile și pielea feței fotodeteriorată.

Acestă procedură are ca scop crearea de microleziuni termice controlat, care determină regenerarea epidermei cu remodelarea dermului, stimularea producție de colagen și glucozaminoglicani pentru refacerea stratului pielii.

Regenerarea pielii aduce de la sine un ten mai ferm, mai luminos, un țesut vizibil mai uniform.

COOLPEEL- Recuperare scurtă, rezultate la standarde CO2

 

Procedura de tratament cu laser  CoolPeel reprezintă cea mai recentă inovație în tratamentele  CO2 de la ora actuală, care utilizează un mod de puls specific (High Pulse – HP) disponibil doar la sistemul laser CO2 SmartXide Punto. Acesta are o adâncime de penetrare controlată (20 μm până la 70 μm) care ajută la evitarea unor timpi de nefuncționare substanțială (de la 0 la 4 zile de nefuncționare socială, dacă există), dar păstrează proprietățile coagulante și de resurfacing pentru a oferi pacienților rezultate estetice remarcabile. Implementând noul mod SPRAY, CoolPeel are ca rezultat un tratament omogen pe fiecare zonă în parte.

CoolPeel este singurul tratament laser CO2 recomandat pe tot parcursul anului, chiar și pe timp de vară cu recuperare de scurtă durată.

Recuperarea post laser

Timpul de recuperare post Rejuvenare CO2 poate să difere în funcție de particularitățiile individuale, rutină, stil de viață și îngirjirea tenului.

Majoritatea paciențiilor se vindecă superficial în 7-10 zile, eritemul și sensibilitatea facială pot să se mențină până la 1 lună post procedură.

Primele 48 de h nu se curăță fața cu apă de la robinet, doar cu apă sterilă, termală. Îngrijirea tenului se face după recomandarea medicului.

În ziua 3-4 încep să cadă crustele, acestea nu se exfoliază mecanic, ci se lasă să se îndepărteze în mod natural. Următoarele zile tenul încă este sensibil și are nevoie de un plus de hidratare și îngrijire. Recomandăm îngrijirea cu produse hidratante și reparatoare de calitate superioară precum Regen Ceutic și Spf reparator, K ceutic 50+

Procedura COOLPEEL prezintă aceleași etape de vindecare însă cu timp de recuperare mult mai scurt de maxim 5 zile.

În urma tratamentelor laser se recomandă Spf 50+, aplicat corect, pe toată perioada anului.

LASER CO2 Preț
CO2 – Cool Peel 600 lei
CO2 Cicatrici Acnee – Facial Total 1500 lei
CO2 pete hiperpigmentare (1-5 spoturi) 250 lei
CO2 Rejuvenare – Facial Total 2000 lei
CO2 Rejuvenare – Decolteu 980 lei
CO2 Rejuvenare – Gât 880 lei
CO2 Rejuvenare – Perioral 600 lei
CO2 Rejuvenare- Mâini 880 lei
CO2 Vergeturi -zona Mare 1500 lei
CO2 Vergeturi -zona Mică 1000 lei